Фирма Караман - търговия на едро и дребно

ФИРМА КАРАМАН - ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО

В сферата на търговската дейност фирмата разполага с абсолютно пълната гама от компоненти за ВиК и строителството. Караман ООД е официален дистрибутор на "Паплайф" – един от водещите световни производители на пластмасови тръбни системи за водоснабдяване и канализация.
Ремонтирайте дома си с огромно разнообразие от цимент, сухи смеси, лепила, фугиращи смеси, бои, инструменти, крепежни елементи, ел. материали, спомагателни материали, резервни части и други. Постигнете уникални цветове и нюанси, като сами изберете цвят измежду стотици от нашия каталог - с компютърното тониране на бои в магазина на Караман ООД. Направете вашата баня оригинална с голямото цветово и структурно разнообразие от фаянс, теракота и гранитогрес на водещи производители. Нашите консултанти ще ви помогнат в избора с различни решения.
В шоурума на фирмата ще ви изненада големия избор от мивки, тоалетни чинии и казанчета, бойлери, смесители, душ кабини, хидромасажни и обикновени вани, шкафове за баня в различни цветове и дизайн, огледала, аксесоари за баня и всичко необходимо за обзавеждането на вашата баня.
Фирмата е официален сервиз на "Видима Идеал Стандарт" гр. Севлиево - водещ български производител на санитарен порцелан и смесители. Нямате транспорт – не се притеснявайте! Фирмата осигурява доставка до клиента в рамките на града и района. Пазарувайте свободно!
Всички материали които закупите от фирмата и са ви излишни, можете да замените или върнете в добър търговски вид в срок от 1 месец от датата на покупката.